Mokka X – en folkesuv fra Opel

Mokka X – en folkesuv fra Opel

Høy sittestilling, god bakkeklaring og firehjulsdrift er viktige krav for å nå frem til bilkjøperen som skal ha en SUV.  Opel har med sin Mokka X  en bil som passer godt inn i dette markedet.

Røffere design
Den nye Mokka X har fått et røffere design. Bilen har fått en mer moderne front, med blant annet nye lykter. Rundt hjulbuene er det plastbeskyttelse som er med på og gir bilen et tøffere totalinntrykk. Mange fine detaljer både utvendig og innvendig gjør at Mokka X har en helhet som gjør bilen spennende å bli nærmere kjent med.

SPORTY SUV: Opel Mokka X 4×4 er en SUV i mellomklassen. Kombinasjon firehjulsdrift, automatgir og bensinmotor er godt tilpasset norske forhold. Leveres i utstyrsvariantene Innovation og Premium.

Ny teknologi
Mokka X er utstyrt med ny teknologi på flere områder. Opel Onstar er en tjeneste som tilbyr personlig assistanse, automatisk oppringing av nødetater ved uhell og direkte kontakt med bilen. Nye LED-lys med AFL (Adaptive Forward Lighting) gjør at lysene styres mer eller mindre helautomatisk etter forholdene, alt etter hvor du kjører og hvor fort du kjører.

Ni ulike alternativer skal gi større presisjon og sikrere lysbruk. AFL LED gir dessuten et bedre lys. Bilen er også utstyrt med et nytt Opel Eye frontkamera med større prosessorkraft og høyere oppløsning.

OPPGRADERT INTERIØR: Mokka X har et moderne interiør med høy kvalitet. Infoskjermen gir god oversikt og er behagelig å se på.

Bilen innvendig
Bagasjerommet er ikke av de største med sine 356 liter. Når baksetene legges ned, blir gulvet helt flatt og rommer 1370 liter. Dette er en praktisk løsning som kan komme godt til nytte. Setene er gode å sitte i, og den har en høy og oversiktlig sittestilling. I tillegg er det mange innstillinger på setene som gjør at man kan sitte komfortabelt selv på en lang kjøretur uten å bli sliten.

Bilen har en stor infoskjerm som er behagelig å se på. Touchskjerm og tilkoblingsmulighet for smarttelefon er vel mer eller mindre standard i alle nye biler. Totalt sett får man en opplevelse av kvalitet når man setter seg inn i en Mokka X.

BAGGASJEPLASS: Ikke av de største med sine 356 liter. Men har en fin løsning når baksetene legges helt ned og resulterer i et baggasjerom på 1370 liter.

Intelligent firehjulsdrift (AWD)
Bilen er utstyrt med sensorer som overvåker nøkkelfaktorer. AWD løsningen fungerer slik at behovet for forhjulsdrift eller firehjulsdrift reguleres automatisk, og kraften fordeles på for- og bakhjul. På tørr asfalt er det bare forhjulene som benyttes. At firehjulsdriften ikke er i bruk unødvendig bidrar til bedre driftsøkonomi. Finesser som bakkestartassistent (HSA) og utforbakkeassistent (HDC) er til god hjelp på bratte veier, om du skal opp eller ned.

Opel Mokka X tilbys i utgavene Innovation og Premium. Motorstørrelse fra 140 hk til 152 hk bensin. Prisen på Mokka X med utstyrspakken Innovation, største motor og automat  starter på 394.900 kroner. Totalt sett fremstår Opel Mokka X som et godt kjøp i sin klasse.

Forhandler Trondheim:
AS Maskinagentur