En annerledes julekonsert

(t.v) Framføring av Vi invalide (t.h) Anita Hegerland kommer og opptrer på konsertene.

(t.v) Framføring av Vi invalide (t.h) Anita Hegerland opptrer på konsertene 9. og 16. desember.

En konsert for kjærlighet, medmenneskelighet, aksept, likestilling, julen og «fred på jorden».

– «Vi Invalide» er en varm julekonsert hvor alle kan delta, sier Svein Røsten, koordinator for konserten. For mange er han kanskje bedre kjent som artist Zevin De Crosten.

Lik mulighet for alle
– Vi er ikke så opptatt av at alt skal være så perfekt at det ikke er hjerterom for de som trenger litt mer tid eller må bruke andre virkemidler for å fremføre sine uttrykk, sier Røsten.

Gruppen Vi invalide gir alle en mulighet til å delta slik de er. De kan fremføre sine ting slik de klarer å gjøre det.

– I mitt arbeid med dette har jeg opplevd at det som fremføres får en helt annen styrke og gir et langt mer ærlig uttrykk med til dels kraftige følelser. Det er som alt lever i sin egen verden, og når
det kommer frem så blir man slått litt ut av at det var mulig, forteller Røsten.

Tre konserter
Tre kirkekonserter gjennomføres i desember. I Trondheim blir det konsert i Lademoen kirke 9. desember og i Vår Frues kirke 16. desember, begge kl 19.00. RETTET TIL: I Trondheim blir det konsert i Vår Frues kirke 9. desember og i Lademoen kirke 16. desember, begge kl 19.00. 

Konserten har mye fint å by på kan han forsikre, og ramser opp:

Vi Invalide (Betty Johnsen, Lennart S. Røsten, Marianne Knudsen og Jon Arvid Johnsen) Sammen med gitarist Frode Angelsen lever de ut drømmen om å skape musikk på sin måte og gjøre det umulige mulig. Vise verden at alle kan lære, delta og faktisk skape musikalitet som rører ved hver en tone og hver en setning som fremføres.  Jon Arvid Johnsen fremfører et par låter som en del av dette med sitt eget band Johnny Fuse.

Anita Hegerland sammen med gitarist Espen Rogne.

Kari Palari barnekor/nå Musikalfabrikken er et musikalsk fyrverkeri av følelser og stemning med barn som elsker å opptre og leke med musikk.

Kulturpatruljen under ledelse av Lars Ove Moe, er Namsos stolthet, og de stiller med åpent hjerte og følelser som griper tak i deg på sin unike måte.

Erling Næss og Erling Meirik var begge tidligere noen av Rosenborgs aller beste fotballspillere, og regjerte på banen sammen med Odd Iversen i glanstiden på 60/70/80 tallet.

Zevin De Crosten: en artist uten grenser som fremfører sin egen musikk som en blanding mellom risiko, film, teater, kostymer og musikalske uttrykk som viser en innlevelse i det han driver med som få andre.

Stig M. Skjæran er en aktiv herremann på alle måter og kjent for sine gode reflekterende replikker og humør. Han vil være kveldens ledsager og konferansier.

Frode D. Angelsen er kveldens kapellmester og deltar også som sanger og gitarist. Han er musikklærer med gitar som spesialfelt, og har lært mange elever både klassisk og moderne gitarspill. Hans blanding av akkorder og soli gir nydelig klang til alles musikk.

Aarrangementets facebookside