Nå kan du bli medeier i Radio Trondheim

Radio Trondheims fotballkommentatorer Hans Petter Nilsen og Stein Roger Arnøy har fulgt RBK i hele 2017.

Radio Trondheim kjemper en tøff kamp, men radioentusiastene som står bak håper nå at aksjesalg kan berge dem.

Radio Trondheim har produsert radio siden 2. november 2015, og var en av de første kanalene i Norge som startet opp som ren DAB-kanal med morgensendinger på hverdagene, satsing på trønders musikk og aktuelt innhold om og fra Trondheim. I tillegg  sender kanalen radio direkte via streaming (nettradio) som gjør at du kan lytte til RT uansett hvor du bor i verden.

Ikke klart å oppnå lønnsomhet
Bak radiokanalen står en rekke Trondheimsambassadører. Baard Danielsen driver radiostasjonen sammen med en engasjert Erik Arnøy. Andre som står bak er blant annet Klaus Sonstad (Eier og programleder for to programmer på Radio Trondheim), Marianne Danielsen, Tommy Wikmark, Magnus Svendsen og Geir Atle Hoff.
Nå sliter kanalen.
– Vi har derfor igangsatt to tiltak nå på slutten av året, for å se om Radio Trondheim får med seg byens befolkning, forteller Danielsen og Arnøy.
– Det ene er at vi har åpnet opp for en emisjon der hvem som helst kan kjøpe seg aksjer i radioen. Det betyr altså at du kan eie en del av radioen sammen med oss. For 555  kroner kan du kjøpe deg en aksje, eller investere i flere, og dermed få en stemme med i utviklingen av oss videre. Dersom vi greier å selge aksjer for 700.000 kroner skal vi få fart på radioen. Dette har en frist til 25. november på å greie. Nå har vi fått inn nesten 120.000, sier de to optimistene, som har tro på at det skal være mulig.
– Dette kombineres med at vi nå jobber med å finne modige annonsører og aktører som tør å satse på nye formater og gå inn på årsavtaler for 2018.

Besøk radioens nettsider og les mer om aksjesalg her.