En dårlig og en god nyhet:


Nor-contact Sport AS blir betraktet som Trøndelags fotballsenter. Daglig leder Roger Kaasbøll og Adidas er klare for fotball-VM 2018.

Heimdal Sport AS flytter – Nor-contact Sport AS kommer

Av: Stig O H Larssen

Ryktet om at Heimdal ble uten sportsbutikk begynte å gå i forrige uke. Heimdal Sport flytter til Ivar Lykkes vei 10 på Tiller mandag 12. februar.

Nå er det klart at Nor-contact Sport AS åpner en ny avdeling i lokalene i Søbstadvegen 1 b i Heimdal sentrum. –Vi åpner en fullsortiments sportsbutikk i midten av mars, varsler eier og daglig leder Roger Kaasbøll. Bedriften, med nær 30 års erfaring, er en viktig samarbeidspartner for de største fotballklubbene i byen, men fører også utstyr for de fleste andre lagidrettene, som håndball, innebandy, volley- og basketball.

–Det tar litt tid å innrede butikken, sier Roger Kaasbøll til Heimdalsbladet, –når vi først kommer så kommer vi med full tyngde og hele sortimentet.

Heimdal har «alltid» hatt en sportsbutikk, men det har vært spenning knyttet til driften flere ganger tidligere. Eiendomsbesitter Tor Arne Brå overtok som eier av den daværende sportsbutikken i januar 1985, men solgte senere til G-Sport.

Høsten 2014 varslet G-Sport opphørssalg. Det endte med at representanter blant de ansatte etablerte Heimdal Sport AS sammen med Brå som huseier og passiv aksjonær. Med ny MX Sport-kjedetilknytning stod jubelen i taket. Driften viste seg imidlertid å bli vel tøff. Heimdal Sport AS slet med underskudd og etter drøye tre år flytter bedriften nå ut.

Nor-contact Sport AS ble etablert som aksjeselskap i 1991 og har vokst til å bli en betydelig bedrift i sportsutstyrsbransjen med en omsetning på over 25 millioner kroner og mer enn 30 ansatte. Nor-contact har også et samarbeid med Trøndelag Bedriftsidrettskrets som gir lagene gode betingelser ved kjøp i butikken.

–Butikken på Heimdal blir akkurat som våre mange kunder kjenner oss fra midtbyen, lover Roger Kaasbøll, –alt vi tilbyr blir også å finne i butikken på Heimdal, blant annet en klubbavdeling, trykkeri for tall og reklame, samt et stort lager av trøyer, shorts, strømper, baller og mye mer. Heimdal og områdene rundt vokser, så vi ser fram til å komme enda nærmere mange av kundene våre, smiler Kaasbøll.